(295) Karásky pro dědečka

1 kg libového bůčku bez kosti
kmín, sůl, špejle na zpevnění

maso nakrájíme na tenké proužky, spleteme z nich karásky, osolíme, pokmínujeme, nepatrně podlijeme a pečeme do červena až je maso měkké.

Kdybych měla těch proužků víc, převedla bych vám „tatínkovu vánočku“

Autorka receptu: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (295) Karásky pro dědečka

  1. jarybarka napsal:

    No páni a tohle sem pověsí na noc.
    To je týrání ??a že prý vánočku.se picnu.já se přeď chvílí vrátila z průzkumu ledničky.nic jsem nenašla a tady tohle.!!!
    Je lepší jít spát hned se slepicema.?

  2. IvaC napsal:

    Ale to je přece normální ve všech oborech.Člověk tam přidá nějaký svůj nápad a tím pádem je ten návod (recept) už jen jeho.Podívej se třeba na Pinterest,tam takových nápadů je hafo a jeden z nich teď klidně uváděli na Barrandově v pořadu s Podlahovým vnukem Adamem.Je to normální,nic si z toho nedělej.

  3. Jiřina napsal:

    To je perfektní, to musím mýmu dědečkovi /muži – protože už děda dávno je a já mu jinak neřeknu, než děda a když je hodný tak dědeček/ udělat. Vypadá to krásně a není nad bůček. Já žádné vykrádání receptů nevidím, vidím jen dobré, vyzkoušené recepty, za které jsme všichni rádi. Kyby se nezávidělo, měli by všichni dost – stále to platí.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..