Rozloučení v práci II.

Tak jsem to včera odpískala podruhé – a naše Bramboračka je populární, takže jsem od kolegyň dostala košík na houby (ten od dětí byl ale podstatně větší), ale ten košík byl vyplněný vším možným, co se dává do bramboračky. Až najednu maličkost:

Prosím, kdo dáváte do bramboračky sladkou papriku, tak se přihlaste…..

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

11 komentářů: Rozloučení v práci II.

  1. Katyp50 napsal:

    Krásný dárek! Lepší než nějaký nesmysl, který pak doma zabírá místo a práší se na něj. Jedlé dárky jsou jedlé dárky a nad ty není.
    Sladkou papriku použiješ do guláše a jinam. Hodí se vždy, zvláště je-li kvalitní.

  2. jarybarka napsal:

    Ano jedlé dárky jsou nejlepší.Košík se hodí. Tak ať se ti daří i v houbaření.

  3. lakysa22 napsal:

    Mám ráda dárky, které jsou užitečné – tedy kromě květin, ty jsou pro potěšení.?
    Teď jsem dávala jako dárek zavařovačku s patentním uzávěrem plnou bridž cukru (uvnitř zabalené oběživo) a zabalené v utěrce – čili nic se nevyhodí, spotřebuje se fšecko.

  4. Vera M. napsal:

    Holky a kuciiiii jsou fajn , ze tam pribalili i pěnove houbicky na mytí ?

  5. Jiřina napsal:

    Takový dárek bych klidně brala a do bramboračky papriku nedávám – žádnou. Dcera mi přivezla výbornou papriku z Maďarska. Měla jsem nakoupenou zásobu naší papriky, ale všechno letělo do koše, u maďarské ani neležela. Opravdu veliký rozdíl v barvě a hlavně v chuti.

  6. Vera M. napsal:

    Jirinko , já vim, ze chodíš do Makra , už jsi to tu psala . Tam prodávají takové veliké plastové dozy a když si koupím lahudkovou maďarskou , tak jsem Fakt spokojena . Barva a chuť výborná . Já cpu papriku i do tataraku a kde má byt , tam nešetřim, takže ta Doza je pro mě jako stvořená . Malinke sáčky nekupuji a kdyby , tak Kotanyi

    • Jiřina napsal:

      Věruško, děkuji za typ, jak pojedu do Makra podívám se. U nás se taky spotřebuje dost papriky máme rádi guláše, gulášové polévky a v lednici mám ještě jednu sklenici domácího kysaného zelí, tak bude zelňačka s maďarskou paprikou a klobásou. Je léto, ale zelňačkou nepohrdneme nikdy.

  7. Vera M. napsal:

    Zkus maďarskou klobasu Prantl , je ostrá a zelnacku ochuti i nakopne, bezvadna

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..