Švestky
cukr
Švestky rozpůlíme, a postupně skládáme do sklenic s tím, že po 2 vrstvách je posypeme trochou cukru.
Sterilujeme 15 minut při teplotě cca 85 st. C.
Další recept vyzkoušela: Jana Macůrková
Švestky
cukr
Švestky rozpůlíme, a postupně skládáme do sklenic s tím, že po 2 vrstvách je posypeme trochou cukru.
Sterilujeme 15 minut při teplotě cca 85 st. C.
Další recept vyzkoušela: Jana Macůrková
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Téměř stejně (bez cukru) jsem také zavařovala švestky i jinde v diskusi zmíněné zelené ryngle. Na koláč byly vynikající a ta troška šťávy, kterou ovoce pustilo, krásně zrosolovatěla. Mňam.
Právě ten cukr asi brání tomu rosolovatění, které mně zase osobně vadí.