(855) Švestky ve vlastní šťávě

Švestky
cukr

Švestky rozpůlíme, a postupně skládáme do sklenic s tím, že po 2 vrstvách je posypeme trochou cukru.
Sterilujeme 15 minut při teplotě cca 85 st. C.

Další recept vyzkoušela: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Zavařujeme a sušíme. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (855) Švestky ve vlastní šťávě

  1. kolma60pusi napsal:

    Téměř stejně (bez cukru) jsem také zavařovala švestky i jinde v diskusi zmíněné zelené ryngle. Na koláč byly vynikající a ta troška šťávy, kterou ovoce pustilo, krásně zrosolovatěla. Mňam.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..