Přišel mi email od Ivanky Dlouhé:
Ahoj Jani,
chci poděkovat za recept na jablečnou přesnídávku … zrovna dnes jsem recept využila a ke všem ingrediencím jsem ještě přidala půl vanilkového pudinku … to dělávala moje babička.
Přišel mi email od Ivanky Dlouhé:
Ahoj Jani,
chci poděkovat za recept na jablečnou přesnídávku … zrovna dnes jsem recept využila a ke všem ingrediencím jsem ještě přidala půl vanilkového pudinku … to dělávala moje babička.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Já už taky vařila, z 5 kg jablek 3 vanil. pudinků a trochy cukru. Dnes jsme si přivezli z chalupy další obří koš podzimních jablek, takže pokračování. . . . . Kromě toho jsme ještě přivezli dva óbr koše švestek, takže sušička narvaná a 10 kg vyloupaných na povidla. Zaměstnala jsem omladinu, sušené švestky mají rádi, povidlové buchty jim taky jedou, tak ať se činí :-). Přeci nebudu dělat všechno sama.
V sobotu jsme nakrájeli do sklenic oloupaná rajčata a otestovala jsem nový zavařovací hrnec. Už mě nebavilo odhadovat teplotu v obyčejném hrnci. Jen nevím kam tu velkou potvoru uložím.
Další, od koho mi přišla fotografie přesnídávek podle Bramboračky je Věra z Ostravy, a tak je vidět, že ani přebytek jablíček není pro mnoho z nás problémem. Však ono se to
v zimě hodí a sežere….že ano, kolegyně?