(919) Večeře v horkém létu

Kuřecí maso
lilek
paprika dvou barev
malá konzerva fazolí
rajský protlak
cibule
olej
sůl
Na oleji zpěníme cibuli, na ni nakrájíme kuřecí maso a lilek. Po 20 minutách přidáme na proužky nakrájenou papriku, nakonec přidáme fazole a rajský protlak.  Dosolíme podle chuti a podáváme třeba s tím krásným voňavým chlebem od Leskvik.

V červenci vařila: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (919) Večeře v horkém létu

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Zrovna jsem naložila na zítra vepřové maso s pórkem a cibulí a dalším kořením a chuťovkami. Já nemusím fazole (je to můj problém, zhnusili mi je v jídelně), tak je nevařím a ani nepoužívám, stejně jako hrášek a čočku. Ale malé zelené fazolky miluji, s přehledem je lupnu do pekáče k masu a nemusím ani přílohu. Také je dělám na slanině, anglické a k tomu jen vařený brambor …. je to výborné.

  2. jarybarka napsal:

    A nebo s jasmínovou rýží.Jdu prozkoumat lednici a vymýšlet večeři.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..