(921) Bavorák

1 díl Fernet stock
nebo Fernet stock citrus
2 díly Tonic
plátek citronu
štíhlá vysoká sklenice
2 kostky ledu (podle chuti)

Co dodat?
Dobrou chuť….

Příspěvek byl publikován v rubrice Polévky a nápoje. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

34 komentářů: (921) Bavorák

  1. lakysa22 napsal:

    Sice nepiju, ale jak to vypadá, brzy začnu.
    Dostalo se mi nezištné rady, že prý v alkoholovém opojení jsou problémy tááákhle malinké…tak asi začnu…???pozvolna…

  2. jarybarka napsal:

    Saši začni pozvolna a buď vybíravá.
    Já si momentálně ředím krev burčákem.

  3. blahovka.h napsal:

    Panenko skákavá, chlastat už po ránu? To jsem se dostala do spolku!
    Fernet je jediný alkohol, který jsem od svých 17 let nemohla ani vidět a to ani v regálu v obchodě. Tenkrát jsem myslela, že umřu a do dnes nevybledla vzpomínka na jeho chuť, když jsem ho „vracela“ i nosem.
    Teď už mám po starosti, alkohol mám zakázaný. Jen někdy si dám sklenku plzeňského 12°. Víno nesmím, na burčák se smutně dívám, a když jsem v létě si ze samé radosti, že bude dcera kamarádky prvně maminka, nalila kávovou lžičku Becherovky, bylo mi celou noc zle.

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    No Jani, to jako máme od rána chlastat? A víš, že se nesmí ani na půdě kolbenky? ☺
    Jako takto, fernet bych asi dala, kdybych musela ….. ale přiznávám, že tvrdý vůbec, víno když musím, pivo nealko …… nejlepší je voda z kohoutku. Kdo se přidá? ☺

  5. IvaC napsal:

    Jani,já myslela,že jste už zůstala doma a ejhle,ono ne.Jsem zvědavá,ale čím je to balzám na duši?Díky…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..