Upečeno podle Bramboračky….již poněkolikáté…

Bez komentáře:

…když jedeš na víkend se synem a ten za jeden den „zruší“ všechno pečivo … tedy skoro všechno. Nezbývá než kouknout na Bramboračku a dát se do tvoření…..

Ivana Dlouhá

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

18 komentářů: Upečeno podle Bramboračky….již poněkolikáté…

  1. Jiřina napsal:

    Už jsem po večeři, ale to jsou nádherné bulky, ani se nedivím, že synovi chutná, když maminka peče takovou krásu. 🙂

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Vypadá to skvěle ☺
    A co nějaký recept pro nás, co mají rádi celozrnné pečivo? Jako přiznávám, že peču jen chleba, pečivo jsem nezkoušela.

  3. a.rena napsal:

    Nádhera, jak jsem přecpaná z večeře, dala bych si hned. Dělala jsem houbový pekáček podle Haderach s domácím chlebíkem. Dobrota převeliká. Musím se pochlubit – už i u nás ROSTOU! A to v množství veším než obrovském. V šesti lidech jsme za dvě hodiny přinesli – nekecám – asi padesát kilo naprosto zdravých, pevných a především velikých hřibů dubových (90 %), nějaké smrkové, pár kovářů a suchohřibů. Rozdávali jsme a celé odpoledne zpracovávali. Jede velká sušárna a dvě malé sušičky, mražák mrazí o dušu, zítra bude omáčka na oběd a ještě dvě bedny půjdou do sušárny. Do lesa už nesmíme ani vkročit. No, třeba na sucháčky ještě půjdeme – na zavaření. 😉

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..