1 velké dobře vyzrálé mango,
500 g bílého jogurtu,
125 ml vody,
1 lžíce medu,
špetka skořice
Mango oloupeme a nakrájíme na kousky. Do mixéru nasypeme mango, zalijeme vodou a rozmixujeme dohladka.
Přidáme jogurt, med a znovu promixujeme.
Rozlijeme do sklenic a každou porci ozdobíme špetičkou skořice.
Já jsem naspod sklenice nalila rozmixované mango, teprve potom jsem přidala jogurt a nalila opatrně tak, aby se obě hmoty nesmíchaly.
Spíše lehký dezert než nápoj vyzkoušela: Jana Macůrková
Ráno jedu s Vlastikem do Kutné hory, tak dávám už teď.
Manžela jsem poslala nakupovat, což zas dlouho neudělám- mám teď spooooooustu věcí, a vypadá to, že budu muset jíst zeleninu a ovoce na kila. Místo jednoho mi donesl 3 manga, tak už vím, co vyzkouším:-)))
Ta dej vědět, jak chutnalo, já tenhle recept našla na nějaké mezinárodní kuchařce a zdál se mi jenoduchý a ve finále i dobrý.
Já tak jeden jogurt za půl roku a nedávno jsem si dělala zorbu s medem a vlašskými orechy ale toto vypadá tak lákavě že to zkusím.