(1710) Neapolský salát VZK 627

1/2 kg měkkého salámu
dvě cibule
10 deka sterilovaných feferonek
10 deka kyselejch okurek
o chlup míň sterilovaných paprik
4 PL rajčatového protlaku
5 PL oleje
1 PL hořčice obyč.
1 plnější PL cukru
1 KL soli
2 KL worcesterské omáčky
stroužek česneku
mletý černého pepře

Oloupaný salám nakrájíme na nudličky, přidáme na kostičky nakrájené okurky, na nudličky nakrájené papriky, rozsekané feferonky, na kostičky nakrájenou cibuli a utřený česnek
Vše promícháme s nálevem připraveným rozšleháním hořčice, rajčatového protlaku, worcesterské omáčky, oleje, mletého pepře, cukru a soli – svařit a nechat vychladout.

Do komentářů připsala Haderach

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: (1710) Neapolský salát VZK 627

  1. sharka.68 napsal:

    kdybys k tomu přidala cihlu sýr, vypadalo by to jako starej poctivej feferoňák z lahůdek 😀 a ten já měla ráda…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..