Potřebovala jsem uvolnit místo v mrazáku a tak i recept přišel vhod.
Nemixovala jsem, ale umlela na nejjemnějším mlýnku na maso, a přidala jsem pro chuť 2 stroužky česneku.
S vinnou klobáskou bezva oběd.
Jana Macůrková
Potřebovala jsem uvolnit místo v mrazáku a tak i recept přišel vhod.
Nemixovala jsem, ale umlela na nejjemnějším mlýnku na maso, a přidala jsem pro chuť 2 stroužky česneku.
S vinnou klobáskou bezva oběd.
Jana Macůrková
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Pyré mělo trochu tmavší barvu a já chvíli přemýšlela proč. Pak mi dobliklo. Když jsem kupovala hrách na zasetí, tak jsem kromě normálního neloupaného hrachu koupila v zahradnictví „Modrý hrách“. Lusky byly sytě fialovomodré, kuličky nejprve zelené, potom trochu ztmavly a hlavně ztmavly při vaření.
S tim cesnekem je to uz bliz hrachove kasi, ale hlavne ze chutnalo. Ta klobasa je nadherne opecena, slint 🤤
Tuhle klobásku kupuji, pokud jedeme do Makra. Je pvná, to střívko je opravdu naplněné a tak i po opečené vypadá krásně. A navíc je moc dobrá.
Talířek je pěkný a pyré s vinnou klobáskou – to bych zaručeně mohla. K tomu krajíček chleba a česneku může být i víc. Možná ještě polít smaženou cibulkou. Dobrota. 🙂