Kluski – UPB 1740

Zbyly mi tak ze tři hrsti brambor od oběda. Tak jsem vyzkoušela.
Použila jsem k plátku krůtího masa jen tak na másle, a Vlastikovi chutnaly. A to jsem je dělala z úplně nových brambor. Jen je potřeba dát trochu víc škrobu (proto byly trochu víc bledé), což ostatně u nových brambor dávám vždycky.
Jana Macůrková

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: Kluski – UPB 1740

  1. Jiřina napsal:

    Musela jsem si znovu přečíst recept. Tehdy se mi líbil, ale nějak jsem na něj zapomněla. Určitě se bude hodit, když neodhadnu brambory. Já bych je jedla i samotné, nebo s osmaženou cibulkou. 🙂

  2. kvetula.v napsal:

    Na první kouknutí jsem viděla knoflíky 😁
    Ze studených (zbylých), mne to nikdy nenapadlo. Tam by mi asi chyběla ta trocha slité vody. Ono mi stejně nikdy nezbyde tolik, aby bylo na další jídlo – tedy pokud zrovna nevařím dvojnásobné množství plánovitě.
    Ale chci poděkovat za vychytávku na tvorbu langošů. Po dlouhé době jsem dělala Úsměvčiny langoše, tak jsem si šla osvěžit (ingredience mám sepsané dávnou) a v komentářích mne zaujala rada s naolejovaným talířem. Fakt se to na něm krásně roztahovalo, že byly razdva hotové 👍 (připsala jsem si to k receptu😉)

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..