Římský pekáč – když už jsme u těch nádob

Tak když už jsem šla zadat ten pomalý hrnec, tak prosím ještě o recepty a zkušenosti z tzv Římským pekáčem.

Jana Macůrková

Foto opět ilustrační – je více tvarů.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: Římský pekáč – když už jsme u těch nádob

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Co vím, tak v pomalém se vaří, v římském se peče ….. též nevlastním a zatím ani nemám potřebu ho kupovat. Ale věřím, že někomu dělá radost.
    Mám ráda kastroly, kdy vyndám a vařím či peču, tady u toho zrovna namáčet před každým použitím …. to bych asi nedala.

  2. francizska1 napsal:

    Pochopitelně mám i římský hrnec. Já mám věcí, to je strašné. Namáčení hrnce není tak špatné, špatně se myje, já ho myla v myčce bez prášku. Nesmí se tam dát voda, např. při pečení kuřete, jen namočit a s tím jsem neměla problém.. Mám dva, teď je už používám výjimečně, ale není tak špatný. Opět peču, nestarám se o to. Já jsem víceméně přešla na delší pečení, ale pokud někdo nemáte ideální troubu, tak bych do toho šla.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..