Tak když už jsem šla zadat ten pomalý hrnec, tak prosím ještě o recepty a zkušenosti z tzv Římským pekáčem.
Jana Macůrková
Foto opět ilustrační – je více tvarů.
Tak když už jsem šla zadat ten pomalý hrnec, tak prosím ještě o recepty a zkušenosti z tzv Římským pekáčem.
Jana Macůrková
Foto opět ilustrační – je více tvarů.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Co vím, tak v pomalém se vaří, v římském se peče ….. též nevlastním a zatím ani nemám potřebu ho kupovat. Ale věřím, že někomu dělá radost.
Mám ráda kastroly, kdy vyndám a vařím či peču, tady u toho zrovna namáčet před každým použitím …. to bych asi nedala.
Právě to máčení mě od něj odradilo. Už je to pár let, kdy všichni kupovali římský pekáč a libovali si jak jim z toho chutná.
Já mám na pečení železňák se smaltem uvnitř a taky výborný, na kuře, maso ……. mám ho i s poklicí. Také mám pánev a měla jsem kdysi i lívanečník, ale ten se nějak ztratil, nechápu, ale už ho nemám.
No a do toho tu remosku ….. já vlastně nic jiného ani nepotřebuji, na co, že?
Pochopitelně mám i římský hrnec. Já mám věcí, to je strašné. Namáčení hrnce není tak špatné, špatně se myje, já ho myla v myčce bez prášku. Nesmí se tam dát voda, např. při pečení kuřete, jen namočit a s tím jsem neměla problém.. Mám dva, teď je už používám výjimečně, ale není tak špatný. Opět peču, nestarám se o to. Já jsem víceméně přešla na delší pečení, ale pokud někdo nemáte ideální troubu, tak bych do toho šla.