A už to jede, už to zraje. Rybíz, černušky (černé maliny), trocha višní…
a je pořád co dělat.
Tohle je za dnešek, teď to půjde do mrazáku a višně na bublaninu.
A už to jede, už to zraje. Rybíz, černušky (černé maliny), trocha višní…
a je pořád co dělat.
Tohle je za dnešek, teď to půjde do mrazáku a višně na bublaninu.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Maliny vypadají na fotce jako kanadské borůvky.
Pěkná ouroda 👍👍
A dávají podstatně větší úrodu. Jen musí mít oporu. Pokud bys chtěla sazenici, tak není problém.
Děkuju, jsi zlatá, ale nemám kam lupnout.
Jedla bych je syrové, ale věřím, že určo najdeš recepísek.
Ono jim stačí kousíček místa podél plotu. A sníst je hned nelze, dávají velikou úrodu. Nejvíc jsem měla přes 22 litrů, letos už mám za první dva sběry 8 litrů.
Já bych nepekla brblaninu, jako zarytý achstinent bych je dala do rumu (přidat cukr!)
Já mám jen dva malé stromky, tak to je tak z každého na plech bublaniny. Pokud budu chtít do rumu, tak mám ve Zruči kamarádku, která má celý velký sad a tak si dojedu k ní.
To je skoda mrazit..slupla bych to cerstve..vsak se jeste urodi…
To bych tě chtěla vidět, jak slupneš pět litrů (jen za včerejšek)! A ony mají velikou výhodu, na rozdíl od červených malin se nerozpadají po rozmrazení, takže v zimě na koláč i na knedlíky.
No urcite bych na to nebyla sama…😃
To aby sis přivedla pionýrský tábor.
Ja ti nevim…to ještě existuje?🤔
Přesně, zralé maliny můžu nahusto
Paradaaaaaaaaa! 🥰