Cibuli nakrájenou na kolečka jsem přidala k bramborám před prosypáním moukou, do mouky jsem přidala sůl na hranolky od Salvátora. Na plechu jsem posypala masitými škvarky. Manžel si přidal…
Já ji použila jen jednou - místo mascarpone - dalo se, ale do sladkého raději ten mascar. Hele, ta žabka…
Všechny tyhle recepty na pečené brambory včetně těch s hokkaidem jsou vynikající a nabízí se mnoho variací. Do obojích jsem zkusila přidat na kousky nakrájenou červenou papriku (zhruba po 15 minutách pečení, aby se nepřipálila) a bylo to taky výborné. V plánu mám přidat třeba na kousky nakrájenou kořenovou zeleninu nebo předvařenou růžičkovou kapustu, za zkoušku by stálo i kuřecí maso… O výsledku experimentů podám hlášení. :-))
Další nádhera.Jak se z toho pekáčku smějou.
Jen musím pořídit kus sádla a vyškvařit.
Nééé!! Já bych to zblajzla a vůbec nikomu nic nenechala!!!
Takovek krásnej orbázek a zvůzreček ani na lžičku…to je tejrání!!!!