Před Haderach říct, že si myslím, že by ty krokety šly udělat v podstatě s jakoukoliv zeleninou, např. s květákem, znamenalo, že padl okamžitě nápad, že třeba s brokolicí…..
Jen jsem si myslela, že budou víc zelené… příště asi zkusím špenát…
Před Haderach říct, že si myslím, že by ty krokety šly udělat v podstatě s jakoukoliv zeleninou, např. s květákem, znamenalo, že padl okamžitě nápad, že třeba s brokolicí…..
Jen jsem si myslela, že budou víc zelené… příště asi zkusím špenát…
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Taky jsem myslela, že to bude víc „nivové“, ale dobře ty!
koumu,udělat to jako knedlíčly do polívky….
Ono to těstíčko je hodně jemné, jestli by se nerozpadalo při vaření.
když to opeču na pánvi bez tý strouhanky…tak by to šlo, ale uvažuju – že,když to dám vařit do vody , ve který mám přidanej škrob (solamyl nebo maizenu), tak to taky půjde…hlavně vydržet nemíchat 😀
Tak bez tý strouhanky už to neopečeš vůbec, je to asi jako bys chtěla smažit sýr bez obalení.
no, já to myslím bez toho sejra…jen jako zeleninový knedlíčky….
I tak bych je obalila buď v mouce nebo ve strouhance a potom osmažila.