UPB Smrčkový sirup (recept č.40)

Jarní světlé výhonky smrku rovnáme do sklenice a po menších vrstvách prosypáváme cukrem. Když je sklenice plná, přičemž poslední vrtvu tvoří cukr, zavřeme a necháme v chladu stát až se všechno rozpustí.
Toliko Morland v komentářích receptu č. 40,
Pozn: chvilku jsem přemýšlela, jestli by nebylo lepší ty výhonky umlít na masovém strojku. Dělám tak sirup z jitrocele. No, uvidíme.
Experimentovala Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: UPB Smrčkový sirup (recept č.40)

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Tak tenhle FAKT nemůžu…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..