(3122) Papriky s máslovou nádivkou

velké papriky
housky, rohlíky nebo toustový chleba
deci mléka
kousek másla
šunka
2 vajíčka
sůl
pepř
petrželka Papriky rozkrojíme napolovinu na plocho a zbavíme semen.
Pečivo natrháme na kousky,  polijeme mlékem, přidáme rozpuštěné máslo, nakrájenou šunku, sůl a pepř.
Můžeme přidat nadrobno nakrájenou petrželku.
Vzniklou směsí naplníme papriky. Pečeme v troubě nebo v remosce asi 40 minut.

Experimentovala Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (3122) Papriky s máslovou nádivkou

  1. jarybarka napsal:

    Ale proč ne.
    Je tam zelenina i šunka a je to zapečené a vypadá to že náplň zůstane kde má být.

  2. Nella napsal:

    Já bych si klidně dala, jen manžela bych neuctila, ten nerad nádivku jako takovou. Vlastně ji u nás v rodině mám ráda jen já, nezapomenu nikdy na skvělé nadívané kuře od maminky.

  3. kvetula.v napsal:

    Když se dává nádivka péct volně do pekáčku, proč ne na paprikové lodičky?
    Nádivka se dá různě obměňovat. Švagrová dělávala vynikající a vařila ji v hrnci v mikroteňáku. Recept jsem si tenkrát vyptala, ale dělala to podlevočně a já to nesvedla.

  4. lakysa22 napsal:

    Dnes to nebude – máme novýho pesa ! Někam se nám ztratil ten hodňoučkej, miloučkej a místo něj je taky dareba, kterej mi sežral housku!! A to měl k večeři maso… Tak nádivku až bude rohlík..

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..