(3047) Bramborák s Camembertem

syrové brambory
2 vejce
trochu mléka
hladká mouka
majoránka
pepř
sůl
česnek
olej
Camembert
Brambory nastrouháme a připrvime si klasické bramborákové těsto.
Na velké pánvi rozpálíme olej  a smažíme bramboráky. Když je upečený z jedné strany, otočíme ho, na něj položíme polovinu Camembertu a bramborák přehneme napůl. Po chvíli obrátíme a dosmažíme druhou stranu.

Vyzkoušela Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (3047) Bramborák s Camembertem

  1. lakysa22 napsal:

    Dělám totéž s hemrelínem – ten můžu kdykoli😋

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..