(3060) Hokborové pyré VZK 1113

tykev hokaidó na větší kusy
brambory
smetana na vaření
sůl,
případně špetka nějakého koření


Brambory a tykev (poměr 1 :1) uvařte v osolené vodě, šťouchadlem umíchejte kaši a zjemněte trochou smetany.

Autorem je Emilka a recept je součástí receptu 1113, myslím ale, že je dobré ho trochu víc zviditelnit.

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (3060) Hokborové pyré VZK 1113

  1. BOYE napsal:

    Ježkovovoko, lidi zlatý, pamatujete, jak jsem byla hotová z toho, kterak Emilka chytře vaří, hezky fotí a stajluje jídlo…, přestože je ještě malá? Mno, tak vám řeknu, že Bramboračka očividně stárne: Emilka pořád chytře vaří (Láďovi), dobře fotí a stajluje (Láďu) a má vlastní domácnost (a Láďu)… , protože je už dospělá…
    Tak pokud budete vařit hokborový pyré, koukněte se, jak ti, kdo ho budou jíst, zestárli.

  2. jarybarka napsal:

    Pamatuju si její minizakusky.
    Přeju Emilce hodně úspěchů v její domácnosti a doufám že přispěje svými výtvory i do bramboračky.

  3. kvetula.v napsal:

    Hmmm… Láďa nám Emilku zabavil a my tím přicházíme o prima nápady a hezky načančané dobrůtky 😕

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..