(3070) Krevety na grilu

400 g velkých tygřích krevet
česnek nebo česnekový olej
sůl
olej
Krevety osušíme, potřeme česnekovým olejem nebo česnekem se solí a trochou oleje a na grilu grilujeme asi 5 – 8 minut. Podáváme s bílým pečivem a bílým vínem.
Pozn.: pokud nemáte spešl grilovací podložku a grilujete venku, je dobré zakoupit kousek hustého drátěného pletiva (0,5 x 0,5 cm velikost oka) a grilovat na něm.

Griloval  Vlastik Macůrek

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: (3070) Krevety na grilu

  1. Devetapadesatka napsal:

    Předpokládám, ze na obrázku jsou krevety před úpravou? Obvykle se grilují na špízu, protože to musí být rychlovka a grilovat je po jedné, byť by byly tygří, je nesmysl.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..