(3061) Luxusní játrová paštika VZK 1086

1 kg syrových jater (vepřových nejlépe)
3 kg osmaženého bůčku
0,5 kg osmažené cibule na sádle
palice česneku (může být víc i míň, záleží na chuti každého)
sůl
pepř
Vše pomlet, včetně té osmažené cibule, dát do skleniček a zavářet 1 hodinu, nechat vychladnout a druhý den zavářet další hodinu. Cca na 100 – 150 st.
Pokud byl bůček málo prorostlý (což v dnešní době bývá), tak před použitím promíchat se lžicí másla (ne tuhého) nebo domácího sádla.

Do komentářů připsala Úsměvka
Foto ilustrační.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (3061) Luxusní játrová paštika VZK 1086

  1. kvetula.v napsal:

    Dělávám Úsměvčinu paštiku z kuřecích jater na krátkodobou spotřebu. Pro dva je to vhodnější. 😋😎

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..