(2640) Ředkvičkový salát III. – s jogurtem

2 svazky ředkviček
sůl
2 vařená vejce natvrdo
1 bílý jogurt nebo
2 pol.lžíce majolky
1 lžíce čerstvé petrželové natě
Omyté ředkvičky nastrouháme nahrubo a vložíme do hlubší misky. Přidáme trochu soli, nasekaná vejce, jogurt a jemně nasekanou petrželovou nať.  Jemně promícháme a odložíme nejméně na 30 minut do chladu.

Připravil Petr Zenan

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (2640) Ředkvičkový salát III. – s jogurtem

  1. Macůrková Jana napsal:

    A komu by se zdálo těch ředkviček málo, ať si počká, fakt se dočká hned 6.řervna…..

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..