Nikoliv československého politika slovenského původu, vrcholného představitele vládnoucí Komunistické strany Československa a osmého československého prezidenta, jak by se mohlo zdát podle obrázku, nýbrž pana Josefa.
BOYE ho poznala na Facebooku a po vzoru bájných Sirén ho nalákala mezi nás. Pan Josef je bývalý kuchař, který vařil mimo jiné s mistrem Vilémem Vrabcem, tak doufám, že bude k našemu vaření shovívavý. Sám o sobě říká, že vaření je jeho láska, ale je trochu staromilec.
Tak se těšte na zítra.
A to já se těším, zase něco jiného z mužského pohledu.
Děkuji také se těším ale vařím klasiku. V kuchyni jsem se točil 55 let ale doma jsem v ní pořád.
Pane Josefe, vítejte mezi námi. 🙂
Moc děkuji a doufám že nezklamu .
Moc děkuji za milé přivítání, doufám že budu něco platný a ne jen do počtu. Miluji starou a někdy haněnou starou kuchyni, moji šéf kuchaři u kterých jsem měl tu čest být věděli co je vaření. Někdy přidá něco co budete třeba považovat za naprosto nedobré nebo co se k něčemu nehodí, ale prosím než to zavrhnete, zkuste alespoň malé množství a potom to třeba vyhoďte a řekněte si co ho to napadlo. To už je úlet dědka. No už jsem se rozepsal až mo tak děkuji a budu se těšit.
Jen dodatek pokud dávám komentář, tak jen smysluplný. Nehaním neradím ale třeba se zeptám, ale myslím že i na takové popovídání se najde místo. Když se mně něco líbí pochválím a také vyzkouší.
Tak přeji všem krásné prožití Svátků Vánoční v klidu, zdraví a velké radosti že jste třeba doma všichni spolu tak se radujte.
Prima, já si myslím, ze když napíšete svoje postřehy, budeme – tedy já určitě – rády za dobrou radu zkušeného kuchaře. V téhle partě je bezva to, ze jsme plus minus věkově stejně (ovšem oficiálně slavíme každý rok pětatřicetimy) každá ma něco za sebou a jsme z různých koutů republiky. Tím pádem tu mají místo i krajové speciality, takže se zase můžeme naučit či zkusit něco nového.
No toto ! Super zpráva, to je úlovek, těším se moc a vítám
A dej sem tu husu, letos jsem neměla , beee
Moc děkuji a doufám že nezklamu .
Pane Josefe, vítejte. Těším se na Vaše recepty.
Hurá! Konečně další chlap! To budou recepísky, už se těším! 😋
Vítejte.Těším se na recepty.
Doufám, že pana Josefa náš babinec neodradí a přiučí nás něčemu novému. Chlap, kterého vaření baví, je vždycky výborný kuchař.
Mimochodem od Viléma Vrabce vlastním Moderní studená kuchyně z r.1968 (stála 55,- Kčs) – taky pěkně osahanou😉
Ja mam 2. vydani, 1991.
Josefe, moc ráda vás tu vidím! A jak pozoruju, v našem babinci jste vyvolal nadšení. Nechci vám pochlebovat, ale jste první, kdo mě na internetu zaujal natolik, že jsem se ho pokusila lapnout. Děkuju, že jste se nechal a doufám, že se vám u nás bude líbit.
Od naší zakládající generálky Jany kdysi vzešel nápad, že si tu budeme tykat. Je to dáno vyhláškou, nikoli zákonem. Tak vám to předkládám ke zvážení.
Tak hurá!
Tak moc děkuji je to pro mně čest a pokud Vám nikomu nevadí tykání s dědkem moc rád přijímám.
I ja vyjadruji velkou radost, ze nase rada rozsiri chlap, ktery evidentne o vareni vi hodne. A pokud zaujal BOYE, nepochybuji, ze zaujme i zbytek osazenstva. Tak at se mu mezi nami libi a at s nami dlouho vydrzi (omlouvam se, dnes nemam pocitac a mobil nechce psat s interpunci)🤷♀️
Teda – jedna se jen na chvilku vytratí, a přijde o příležitost přivítat nového člena. Snad není ještě pozdě – tak hezky vítám a posaďte se u nás.
Vsedě se mu bude špatně vařit. Takže až uvaří, může se posadit a pozorovat, jak nám chutná. 😉
Renčo, nesmíš být tak hrrrr, abys ho nevyplašila… Saša to bere diplomaticky – posadí ho ke kafíčku, namaže med kolem huúst a pak teprve zavře chlapa do kuchyně 😉😁
a ten pečenej opeřenec bude kdy a kam na něj pojedeme?
Omlouvám se všem, že dnes neodepisuji všem, ale vše jsem napsal do uvítacího komentáře a jdu upéct něco na zub, abych udělal radost mé milované ženě která teď dost trpí.
Pozdravení ctěné paní choti 🌹Vlídné slovo, dobrá péče a chutná krmě snad utrpení trošku zmírní… Ať je brzy fit 🙏