(3787) Kokosové kuřecí řízky

kuřecích prsní řízky
strouhaný kokos
strouhanka
vejce
hladká mouka
olej na smažení

Řízek je řízek a trojobal umí každý.  Jen tentokrát dejte strouhanku půl napůl se strouhaým kokosem. Smažte dozlatova v dostatečném množství oleje jen zvolna, aby se kokos nepřipaloval.

Dělejte v možství přiměřeném strávníkům, studené to druhý den už není ono.  Podávejte s čím libo, překvapivě si rozumí i s bramborovým salátem.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

14 komentářů: (3787) Kokosové kuřecí řízky

  1. jarybarka napsal:

    UFF!
    Už jsem přidávala do strouhanky lecos ale kokos?Jakou to má chuť?

  2. lakysa22 napsal:

    Já kokos na vysypávání formy – jinak se bojím, že se to bude hodit jen k tomu drůbežímu.

  3. Nella napsal:

    Opravdu zvláštní kombinace, ale pokud říká Haderach že je to jedlé, tak ji budu věřit. V neděli přijedou mladí a v plánu jsou právě řízky (mix drůbeží i prasátkové) tak bych mohla jeden prubnout. Já kokos ráda, ale sedí mi k cukroví a vysypávám s ní formy na buchty. Zkusím a uvidím.😋

  4. a.rena napsal:

    Přiznám se bez mučení, že to ani nezkusím. Já můžu kokos jen do sladkého.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..