kuřecích prsní řízky
strouhaný kokos
strouhanka
vejce
hladká mouka
olej na smažení
Řízek je řízek a trojobal umí každý. Jen tentokrát dejte strouhanku půl napůl se strouhaým kokosem. Smažte dozlatova v dostatečném množství oleje jen zvolna, aby se kokos nepřipaloval.
Dělejte v možství přiměřeném strávníkům, studené to druhý den už není ono. Podávejte s čím libo, překvapivě si rozumí i s bramborovým salátem.
UFF!
Už jsem přidávala do strouhanky lecos ale kokos?Jakou to má chuť?
Překvapivě velice dobrou, a to já kokos moc nemusím, ale pro jistotu doporučuju to napřed zkusit na jednom řízku. Najdou se dokonce šílenci, co to smaží na kokosovým oleji.
já obaluju jen v kokosu…a dělám takové kuřecí řízkové medailonky, dobré to je k brkaši a ještě k tomu dávám sladkou čili omáčku…
vůbec to není špatný, ale musí se to jíst hodně teplý..studený nee..a zkus to klidně i v mandlích nebo v lískáčích – mletejch,
ta kokosová chuť tam je,ale taková upozaděná,víc to cítíš u toho smažení….
Já kokos na vysypávání formy – jinak se bojím, že se to bude hodit jen k tomu drůbežímu.
Tak to asi jo, na prase to radši nezkoušej.
Opravdu zvláštní kombinace, ale pokud říká Haderach že je to jedlé, tak ji budu věřit. V neděli přijedou mladí a v plánu jsou právě řízky (mix drůbeží i prasátkové) tak bych mohla jeden prubnout. Já kokos ráda, ale sedí mi k cukroví a vysypávám s ní formy na buchty. Zkusím a uvidím.😋
on jde i na slano,jen tuhle kombinaci nemáme zažitou…
Jak nemáme? Kokosový mlíko se dává do kdečeho slanýho…
nebuď vztahovačná 😀
Pardon, omylem se odeslalo 2x.
Smazáno. 😉
Děkuji😊
Přiznám se bez mučení, že to ani nezkusím. Já můžu kokos jen do sladkého.