(3018) Sýrové pečivo VZK 1087

Tenhle recept přidala sharka68 a „prý“ to šidí.

Štrůdlový těsto, posypu strouhaným čedarem, svinu, rozválím, znovu posypu,a zase svinu a rozválím, potom vykrájím nějaký patvary nebo tyčky, trojuhelníčky, kolečka, sýpnu chilli nebo do těsta zapracuju na drobno posekané čerstvé jalapeňos, naskládám na plech, potřu mašlovačkou namočenou ve vlažné vodě, sýpnu drceným kmínem nebo sezamem atd. … nebo nesýpnu a jen potřu a dám upéct. 🙂

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

11 komentářů: (3018) Sýrové pečivo VZK 1087

  1. Vera M. napsal:

    Bezva , a návštěva to určitě ocení , když dostanou domácí chrupání .

  2. Francizska napsal:

    Tak jsem se v tom nějak ztratila. Štrůdlový těsto? Co to je?
    Máti dělávala štrůdl z taženého těsta. Jak já bych si ho dala. To je asi pravé těsto.
    Listové těsto z obchodu? Omlouvám se, za mne ne.
    Co to je, prosím, štrudlové těsto? Kdysi se dělalo i z tuků Iva. Vyrábí se ještě?
    Omlouvám se, nedalo mi to.

  3. Devetapadesatka napsal:

    U nás je třeba štrůdlovy těsto úplně jiný, rozhodně ne listový. Takže se rovněž přimlouvám za upřesnění v receptu.

  4. kvetula.v napsal:

    Já tedy listové těsto neoblibuju, nekupuju, nedělám, ale mám několik receptů na dobrá těsta, ze kterých se nechá štrůdl udělat. Myslím, že v tomto receptu jde hlavně o ten fígl prosypávání a znovu rozválení. Věřím, že to bude dobré, takže při první příležitosti vyzkouším 😋😎

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..